Groundbreaking Info! Hack your Navi! (Change Pics, Remove Nag Screen) (Garage I-139) - AcuraZine Community
AcuraZine Acura Forums Home Acura CL Forums Acura ILX Forums Acura MDX Forums Acura NSX Forums Acura RDX ForumsAcura RL ForumsAcura RSX ForumsAcura TL ForumsAcura TSX ForumsAcuraZine ZDX DiscussionAcuraZine Regional DiscussionAcuraZine Off Topic Discussion

Go Back   AcuraZine Community > AcuraZine TL Community > Third Generation TL (2004-2008) > Audio, Bluetooth, Electronics & Navigation
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Register Albums FAQ Members Calendar Search Today's Posts Mark All Read ExperienceUsed CarsVendorsGarage
Search
Welcome to AcuraZine Community

Notices

Closed Thread
 
 
 
submit to reddit
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-02-2005, 7:40 AM   #1
opus
Registered Member
Garage is empty, add now
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2004
Location: Lebanon, CT
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Groundbreaking Info! Hack your Navi! (Change Pics, Remove Nag Screen) (Garage I-139)

Is anyone following the navigation modification thread in the TSX forum? Will this work on our TLs? I really want to do the no-nag part of it.

Here's a link: http://tsx.acurazine.com/forums/showthread.php?t=21434



http://linuxkiddies.com/bysin/navi/


Edit mod: vp911

I am closing this thread since it is so large and unorganized. The new thread that datmrman created spells everything out and is excellent.

Refer to it here: http://tl.acurazine.com/forums/showthread.php?t=129765
This ad is not displayed to registered or logged-in members.
Register your free account today and become a member on Acurazine!
opus is offline  
Old 04-02-2005, 9:54 AM   #2
acuraTL44
Registered Member
Garage is empty, add now
 
acuraTL44's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2004
Location: Indian Mills, NJ
Posts: 224
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
It should work with our TLs. The navigation systems should be pretty much the same. The TLs is just a bit more advanced.
acuraTL44 is offline  
Old 04-02-2005, 10:39 AM   #3
jastor3759
Registered Member
Garage is empty, add now
 
jastor3759's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2004
Location: Canton, OH
Age: 35
Posts: 131
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Points: 7,053, Level: 55
Points: 7,053, Level: 55 Points: 7,053, Level: 55 Points: 7,053, Level: 55
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
I'm tryin' it. Nothin' better to do....
jastor3759 is offline  
Old 04-02-2005, 12:27 PM   #4
crazymjb
Registered Member
Garage is empty, add now
 
crazymjb's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2005
Location: HOME!!!
Age: 24
Posts: 7,397
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Do you think you could put a moving gif in as the opening image. IE, my avatar?
crazymjb is offline  
Old 04-02-2005, 12:36 PM   #5
jastor3759
Registered Member
Garage is empty, add now
 
jastor3759's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2004
Location: Canton, OH
Age: 35
Posts: 131
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Points: 7,053, Level: 55
Points: 7,053, Level: 55 Points: 7,053, Level: 55 Points: 7,053, Level: 55
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
got the background image to work. had to play with # of colors in Photoshop to get filesize <= old image.

As soon as my SH-4 disassembler finishes downloading, I'll see if I remember anything from my x86 assembler classes in college
jastor3759 is offline  
Old 04-02-2005, 12:38 PM   #6
jastor3759
Registered Member
Garage is empty, add now
 
jastor3759's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2004
Location: Canton, OH
Age: 35
Posts: 131
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Points: 7,053, Level: 55
Points: 7,053, Level: 55 Points: 7,053, Level: 55 Points: 7,053, Level: 55
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Quote:
Originally Posted by crazymjb
Do you think you could put a moving gif in as the opening image. IE, my avatar?

Not the way it works now. It REQUIRES a bmp, 480x234, max of 256 colors. I had to drop mine to 160 to work. DO NOT try RLE compression in Photoshop. The TL will just show a blank screen instead of your bmp.
jastor3759 is offline  
Old 04-02-2005, 1:36 PM   #7
NFLblitze1
Youse Gots Sacked
Garage is empty, add now
 
NFLblitze1's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2004
Location: Morristown, NJ
Age: 26
Posts: 3,339
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Points: 14,900, Level: 79
Points: 14,900, Level: 79 Points: 14,900, Level: 79 Points: 14,900, Level: 79
Activity: 0.3%
Activity: 0.3% Activity: 0.3% Activity: 0.3%
so this works with TL?
NFLblitze1 is offline  
Old 04-02-2005, 2:13 PM   #8
Greg-ster
Registered Member
Garage is empty, add now
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2005
Location: NYC
Age: 27
Posts: 320
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
^It's the same nav system. It uses the same disc. It'll work on the accord too...
Greg-ster is offline  
Old 04-02-2005, 2:15 PM   #9
abirvalg
Registered Member
2005 Acura TL
My Garage
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2005
Location: IL, chicago suburbs
Age: 38
Posts: 355
Thanks: 11
Thanked 35 Times in 30 Posts
Points: 11,801, Level: 71
Points: 11,801, Level: 71 Points: 11,801, Level: 71 Points: 11,801, Level: 71
Activity: 0.3%
Activity: 0.3% Activity: 0.3% Activity: 0.3%
Quote:
Originally Posted by NFLblitze1
so this works with TL?
just did it
works fine
abirvalg is offline  
Old 04-02-2005, 2:16 PM   #10
NFLblitze1
Youse Gots Sacked
Garage is empty, add now
 
NFLblitze1's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2004
Location: Morristown, NJ
Age: 26
Posts: 3,339
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Points: 14,900, Level: 79
Points: 14,900, Level: 79 Points: 14,900, Level: 79 Points: 14,900, Level: 79
Activity: 0.3%
Activity: 0.3% Activity: 0.3% Activity: 0.3%
did anyone encounter any problems?
NFLblitze1 is offline  
Old 04-02-2005, 2:20 PM   #11
jastor3759
Registered Member
Garage is empty, add now
 
jastor3759's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2004
Location: Canton, OH
Age: 35
Posts: 131
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Points: 7,053, Level: 55
Points: 7,053, Level: 55 Points: 7,053, Level: 55 Points: 7,053, Level: 55
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Quote:
Originally Posted by NFLblitze1
so this works with TL?

Click the image to open in full size.

yep.


I finally opened navi.exe in a disassembler. YIKES!!! Hopefully Bysin or someone else will release a NO NAG patch.
jastor3759 is offline  
Old 04-02-2005, 2:27 PM   #12
NFLblitze1
Youse Gots Sacked
Garage is empty, add now
 
NFLblitze1's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2004
Location: Morristown, NJ
Age: 26
Posts: 3,339
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Points: 14,900, Level: 79
Points: 14,900, Level: 79 Points: 14,900, Level: 79 Points: 14,900, Level: 79
Activity: 0.3%
Activity: 0.3% Activity: 0.3% Activity: 0.3%
this just replaces the start up screen where the acura symbol is with all of the stars and the planet?
NFLblitze1 is offline  
Old 04-02-2005, 3:00 PM   #13
acuraTL44
Registered Member
Garage is empty, add now
 
acuraTL44's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2004
Location: Indian Mills, NJ
Posts: 224
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Did anybody remove the nag screen on the TL yet?
acuraTL44 is offline  
Old 04-02-2005, 11:29 PM   #14
Turbowhat2
Troublemaker
Garage is empty, add now
 
Turbowhat2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2003
Location: Plano, Texas (UT Austin Fall 2005)
Age: 27
Posts: 368
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
changing the stuff on your computer was pretty straightforward. Just make sure u put the dumpnavi zip files into the folder where you can use the command prompt. Then just follow the readme. Also, make sure your new back.bmp is smaller than the original (130,000bytes).

Here is what mind will look like:

Click the image to open in full size.

My car is in the garage and my parents are asleep and the alarm is set so i have to do the rebooting tmr.
Turbowhat2 is offline  
Old 04-03-2005, 2:03 PM   #15
darkseid2k
Registered Member
Garage is empty, add now
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2005
Location: Toronto, ON
Age: 33
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Quote:
Originally Posted by acuraTL44
Did anybody remove the nag screen on the TL yet?
I'm also interested to know if anyone tried this feature, apparently it's an option with the patch now. Anyone brave enough so far?
darkseid2k is offline  
Old 04-03-2005, 4:18 PM   #16
zax123
Team Anthracite Member
2009 Acura MDX
My Garage
 
zax123's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2004
Location: Montreal, QC
Age: 39
Posts: 1,360
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Points: 10,176, Level: 67
Points: 10,176, Level: 67 Points: 10,176, Level: 67 Points: 10,176, Level: 67
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
I'm working on the nag screen fix right now. I found the place to modify the instruction using a hex editor. Just set address 0x0900 to 90h. When I save the file, it's the same size as the uncompressed file extracted from the BIN but when dumpnavi.exe tries to put it back into the BIN, the compressed size is 2 bytes bigger and I don't know why. I even tried the same thing with the TSX bin (BNHN404A.BIN) and it also compresses to two bytes more. That's where I'm stuck right now. If someone has figured this out, PLEASE HELP. Thanks!
zax123 is offline  
Old 04-03-2005, 4:56 PM   #17
nfnsquared
Registered Member
Garage is empty, add now
 
nfnsquared's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2003
Location: North Dakota
Posts: 5,248
Thanks: 8
Thanked 292 Times in 237 Posts
Points: 13,956, Level: 76
Points: 13,956, Level: 76 Points: 13,956, Level: 76 Points: 13,956, Level: 76
Activity: 24.9%
Activity: 24.9% Activity: 24.9% Activity: 24.9%
Quote:
Originally Posted by Turbowhat2
My car is in the garage and my parents are asleep and the alarm is set so i have to do the rebooting tmr.
He,he. What, parents keep the unlock code a secret from you? Damn alarms, no more sneaking out the bedroom window for late a night rendezvous any more (:

Nice work on the .bmp. I like it!
nfnsquared is offline  
Old 04-03-2005, 5:17 PM   #18
Turbowhat2
Troublemaker
Garage is empty, add now
 
Turbowhat2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2003
Location: Plano, Texas (UT Austin Fall 2005)
Age: 27
Posts: 368
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
thanks. yeah i have the alarm where when i open a door or window, it beeps. Even when the system isnt armed. Plus if i disarm it, it takes about 1 minute to arm and the beeps are annoying and i dont know how to bypass the countdown.

Here is the picture on the navi screen

Click the image to open in full size.
Turbowhat2 is offline  
Old 04-03-2005, 5:35 PM   #19
nfnsquared
Registered Member
Garage is empty, add now
 
nfnsquared's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2003
Location: North Dakota
Posts: 5,248
Thanks: 8
Thanked 292 Times in 237 Posts
Points: 13,956, Level: 76
Points: 13,956, Level: 76 Points: 13,956, Level: 76 Points: 13,956, Level: 76
Activity: 24.9%
Activity: 24.9% Activity: 24.9% Activity: 24.9%
I have version 3.30C (early build '04 6MT). The disk only has 7 BIN files on it. Wonder if the TL only has 7 vice the 9 BIN files on the TSX? Anyone confirm for the TL?

Never mind, it just got answered on the TSX thread....
nfnsquared is offline  
Old 04-03-2005, 5:36 PM   #20
jastor3759
Registered Member
Garage is empty, add now
 
jastor3759's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2004
Location: Canton, OH
Age: 35
Posts: 131
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Points: 7,053, Level: 55
Points: 7,053, Level: 55 Points: 7,053, Level: 55 Points: 7,053, Level: 55
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Quote:
Originally Posted by nfnsquared
I have version 3.30C (early build '04 6MT). The disk only has 7 BIN files on it. Wonder if the TL only has 7 vice the 9 BIN files on the TSX? Anyone confirm for the TL?

There's 9. Be sure to count add.bin, zzz10.bin, and zzz100.bin
jastor3759 is offline  
Old 04-03-2005, 5:38 PM   #21
nfnsquared
Registered Member
Garage is empty, add now
 
nfnsquared's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2003
Location: North Dakota
Posts: 5,248
Thanks: 8
Thanked 292 Times in 237 Posts
Points: 13,956, Level: 76
Points: 13,956, Level: 76 Points: 13,956, Level: 76 Points: 13,956, Level: 76
Activity: 24.9%
Activity: 24.9% Activity: 24.9% Activity: 24.9%
Quote:
Originally Posted by jastor3759
There's 9. Be sure to count add.bin, zzz10.bin, and zzz100.bin
Yep, got it. Thanks.
nfnsquared is offline  
Old 04-03-2005, 6:18 PM   #22
crazymjb
Registered Member
Garage is empty, add now
 
crazymjb's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2005
Location: HOME!!!
Age: 24
Posts: 7,397
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thats awsome. If one say, wanted to keep the nag screen there, could it be edited so it was black and yellow striped and had warning written in red in the scenter, and then it was tapped to continue? Have something like Press enter to Execute program. Something cool. Not really purposful.
crazymjb is offline  
Old 04-03-2005, 6:25 PM   #23
nfnsquared
Registered Member
Garage is empty, add now
 
nfnsquared's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2003
Location: North Dakota
Posts: 5,248
Thanks: 8
Thanked 292 Times in 237 Posts
Points: 13,956, Level: 76
Points: 13,956, Level: 76 Points: 13,956, Level: 76 Points: 13,956, Level: 76
Activity: 24.9%
Activity: 24.9% Activity: 24.9% Activity: 24.9%
aaarrrggg!!!! what am I doing wrong?

I've extracted the files, but when I run the update command line (dumpnavi BN2HH12C.BIN update back.bmp 2112.bmp) I get the error message:

Unable to find back.bmp on BIN
nfnsquared is offline  
Old 04-03-2005, 6:32 PM   #24
nfnsquared
Registered Member
Garage is empty, add now
 
nfnsquared's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2003
Location: North Dakota
Posts: 5,248
Thanks: 8
Thanked 292 Times in 237 Posts
Points: 13,956, Level: 76
Points: 13,956, Level: 76 Points: 13,956, Level: 76 Points: 13,956, Level: 76
Activity: 24.9%
Activity: 24.9% Activity: 24.9% Activity: 24.9%
Quote:
Originally Posted by nfnsquared
aaarrrggg!!!! what am I doing wrong?

I've extracted the files, but when I run the update command line (dumpnavi BN2HH12C.BIN update back.bmp 2112.bmp) I get the error message:

Unable to find back.bmp on BIN
Never mind, it's Back.bmp, not back.bmp. Duh!
nfnsquared is offline  
Old 04-03-2005, 6:35 PM   #25
crazymjb
Registered Member
Garage is empty, add now
 
crazymjb's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2005
Location: HOME!!!
Age: 24
Posts: 7,397
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I meant something like this, and you would select execute. I made this in paint so its crap, so sorry if it doesnt work. Also I am using photobucket so it may dissapear cause of bandwith issues. Click the image to open in full size.
crazymjb is offline  
Old 04-03-2005, 6:55 PM   #26
nfnsquared
Registered Member
Garage is empty, add now
 
nfnsquared's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2003
Location: North Dakota
Posts: 5,248
Thanks: 8
Thanked 292 Times in 237 Posts
Points: 13,956, Level: 76
Points: 13,956, Level: 76 Points: 13,956, Level: 76 Points: 13,956, Level: 76
Activity: 24.9%
Activity: 24.9% Activity: 24.9% Activity: 24.9%
Works great! (Once I got the filename right..Duh!). If there are any Rush fans on this board, someone posted a nice 2112 bmp on the TSX thread.
nfnsquared is offline  
Old 04-03-2005, 11:30 PM   #27
zeezz
Team Anthracite Webmaster
Garage is empty, add now
 
zeezz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2004
Location: Los Angeles, CA (USC)
Posts: 640
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Points: 7,719, Level: 58
Points: 7,719, Level: 58 Points: 7,719, Level: 58 Points: 7,719, Level: 58
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
wow, this is exciting, groundbreaking stuff. what a genious guy.
zeezz is offline  
Old 04-04-2005, 10:26 PM   #28
rmastbro
Registered Member
Garage is empty, add now
 
rmastbro's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2003
Location: Orlando
Age: 45
Posts: 120
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Acura NAVI hacked !!!!

Anyone interested in changing the startup boot screen image on the Navi should read this link !!!

In addition to changing the default Acura startup to a custom screen, there has been coding efforts to remove the dreadful 'OK' prompt that everyone seems to hate!!

A few people with 3G TL's have confirmed that it also works on the TL.


http://tsx.acurazine.com/forums/showthread.php?t=21434
__________________
2009 TSX Tech
NBP Ebony
Purchased 8/27/08
Splash guards
Deck Lid Spoiler
rmastbro is offline  
Old 04-04-2005, 11:07 PM   #29
rets
Senior Moderator
Garage is empty, add now
 
rets's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2003
Location: NYC/SF/Tokyo/HK
Posts: 11,686
Thanks: 0
Thanked 69 Times in 29 Posts
Points: 46,458, Level: 100
Points: 46,458, Level: 100 Points: 46,458, Level: 100 Points: 46,458, Level: 100
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Repost... Will MERGE later...

http://tl.acurazine.com/forums/showthread.php?t=112677
rets is offline  
Old 04-04-2005, 11:50 PM   #30
714tman
Registered Member
Garage is empty, add now
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2004
Location: Brea, CA
Age: 40
Posts: 118
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Points: 6,609, Level: 53
Points: 6,609, Level: 53 Points: 6,609, Level: 53 Points: 6,609, Level: 53
Activity: 0.4%
Activity: 0.4% Activity: 0.4% Activity: 0.4%
Confirmed - got the Dark Side of the Moon logo on my Navi now.
714tman is offline  
Old 04-05-2005, 12:00 AM   #31
zeezz
Team Anthracite Webmaster
Garage is empty, add now
 
zeezz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2004
Location: Los Angeles, CA (USC)
Posts: 640
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Points: 7,719, Level: 58
Points: 7,719, Level: 58 Points: 7,719, Level: 58 Points: 7,719, Level: 58
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
here's the one i made, i'll repost it over. the aspect is compensated due to the fact that our screen doesnt use square pixels? haha, something like that.

Click the image to open in full size.

for directions head over to the thread on TSX forums
zeezz is offline  
Old 04-05-2005, 12:05 AM   #32
bosoxfan
Registered Member
Garage is empty, add now
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2005
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
wifi anyone?

tl recognizing cisco aironet card
bosoxfan is offline  
Old 04-05-2005, 12:36 AM   #33
astro
Community Architect
robb m.
2000 Volkswagen Jetta
 
astro's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2000
Location: ON
Age: 37
Posts: 73,537
Thanks: 111
Thanked 94 Times in 54 Posts
astrorobb astroboy astroboy astrorobb astrorobb
Points: 54,336, Level: 100
Points: 54,336, Level: 100 Points: 54,336, Level: 100 Points: 54,336, Level: 100
Activity: 3.4%
Activity: 3.4% Activity: 3.4% Activity: 3.4%
awesome awesome stuff.

stuck in here too.

go TL guys, GO!
astro is online now  
Old 04-05-2005, 1:23 AM   #34
rets
Senior Moderator
Garage is empty, add now
 
rets's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2003
Location: NYC/SF/Tokyo/HK
Posts: 11,686
Thanks: 0
Thanked 69 Times in 29 Posts
Points: 46,458, Level: 100
Points: 46,458, Level: 100 Points: 46,458, Level: 100 Points: 46,458, Level: 100
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Astroboy
awesome awesome stuff.

stuck in here too.

go TL guys, GO!
Good catch, you're always steps ahead of me...



Lots of info is what 3GTL'rs are looking for...
rets is offline  
Old 04-05-2005, 1:59 AM   #35
Donte99TL
Does anyone read this
Garage is empty, add now
 
Donte99TL's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2000
Location: Peace
Age: 42
Posts: 2,604
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Points: 16,623, Level: 82
Points: 16,623, Level: 82 Points: 16,623, Level: 82 Points: 16,623, Level: 82
Activity: 0.4%
Activity: 0.4% Activity: 0.4% Activity: 0.4%
Cool I might need to do this....
Donte99TL is offline  
Old 04-05-2005, 3:24 AM   #36
ayethetiense
.:KCCO:.
Garage is empty, add now
 
ayethetiense's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2004
Location: Irvine
Age: 32
Posts: 2,238
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Points: 10,882, Level: 69
Points: 10,882, Level: 69 Points: 10,882, Level: 69 Points: 10,882, Level: 69
Activity: 1.0%
Activity: 1.0% Activity: 1.0% Activity: 1.0%
i was bored and made one too

Click the image to open in full size.
__________________
/_-A-Spec Front Lip, Side Skirts, 07 Type-S Rear
/_-Cleared Headlights w/white LED Blinkers
/_-Yellow Fogs
/_-Injen CAI with AEM Dryflow Filter
/_-UR Underdriven Pulley
/_-Tein H-techs
/_-18" Gunmetal ADR SZ1
/_-Nexen N3000 235/40/18 ZR
/_-Nav Mod - new startup image
/_-USA Spec PA11-HON2Y
/_-Interior LED Bulbs
/_-20% Tint All Around
/_-Type-S Exhaust w/Dyno Res & Mid-Muffler Delete
/_-Comptech RSB
/_-Roof Spoiler
/_-Custom Rear Diffuser
/_-Type-S Taillights
/_-Trunk Spoiler





ayethetiense is offline  
Old 04-05-2005, 8:02 AM   #37
x-mode007
Registered Member
Garage is empty, add now
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2004
Location: Atlanta, GA
Age: 35
Posts: 83
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
NAVI MODS from the TSX forum

I tried this mod last night and worked. It allows you to change the startup screen on your navi to any BMP you like.

http://tsx.acurazine.com/forums/showthread.php?t=21434
__________________
2004 TL
Anthracite with Ebony
5sp with navi
20in Foose Lusso
7in Touch screen in center armrest
CarPC
x-mode007 is offline  
Old 04-05-2005, 8:26 AM   #38
cM3go
Moderator
Garage is empty, add now
 
cM3go's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2003
Location: IL
Posts: 14,208
Thanks: 36
Thanked 62 Times in 44 Posts
Points: 48,391, Level: 100
Points: 48,391, Level: 100 Points: 48,391, Level: 100 Points: 48,391, Level: 100
Activity: 1.1%
Activity: 1.1% Activity: 1.1% Activity: 1.1%
How could I miss this? Great post! Gives me something to do!
cM3go is offline  
Old 04-05-2005, 8:38 AM   #39
cM3go
Moderator
Garage is empty, add now
 
cM3go's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2003
Location: IL
Posts: 14,208
Thanks: 36
Thanked 62 Times in 44 Posts
Points: 48,391, Level: 100
Points: 48,391, Level: 100 Points: 48,391, Level: 100 Points: 48,391, Level: 100
Activity: 1.1%
Activity: 1.1% Activity: 1.1% Activity: 1.1%


http://tl.acurazine.com/forums/showthread.php?t=112677
cM3go is offline  
Old 04-05-2005, 9:05 AM   #40
DarkWraith33
Team Nighthawk MechE
Garage is empty, add now
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2004
Location: Pittsburgh, PA
Age: 42
Posts: 709
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Awesome

This is fantastic... We need somewhere to compile the 100s of kick aZZ backgrounds people are gonna make...
DarkWraith33 is offline  
Old 04-05-2005, 9:05 AM
AcuraZine
Acura Integra




Paid Advertisement


 
 
 
submit to reddit
Closed Thread

Tags
2004, acura, code, hack, hacking, hacks, honda, mods, nag, nav, navigation, remove, rl, screen, tl

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Honda and the Honda marquee are registered trademarks of the American Honda Motor Company, Inc. Neither American Honda Motor Company nor its subsidiaries or affiliates shall bear any responsibility for Acurazine.com content, comments, or advertising. Acurazine.com is not affiliated with American Honda Motor Company in any way. American Honda Motor Company does not sponsor, support, or endorse Acurazine.com in any way. Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.
Passwords Backup